30 Aralık 2011 Cuma

suskunluğa yenilmek..

Sanırımmm binbir hevesle actıgımm bu blogumun benımm normal yasantımm gıbı suskunluga yenık düştü.. oysakıı ne kadar hevesle özenlee baslamıstımm baktıgımda tamm neredeyse bır kac gun sonra tamm bır yılı dolduracak olan blogumunn cokk yanlız kaldıgını hıssettım..çunkuu cok dısa dönuk olan benn suskunluga burundumm ve bu bloguma da  yansıdı oysakı ıkı kelamm etmeden yasayamayan benn suskunluklada yasanabılcegını ögrendımm..ögrendım amaa ınankı konusmakk susmakdann cogu zamann ıııyııdır..
sessızlıge burundukce ıcınızde kelımeler buyuyor buyuyorr.. bırıktırmemek lazımmm yoksaa ınsanınn agzındannn kocamaaaaaaaaaannn cümleler olarakk cıkıyor...
bugunn bu kabugumuu kırıyorum ınsallah.. yıne kendımle yıne sızlerle bırlıkteyım.. sesız sedasız benımm yanımda olanlara benım hayatımı paylastıgım tum dostlarraa kocamannnnnnn merhaba...:))





5 yorum:

  1. yalnız değilsin bunu unutma önce Allah sonlarda biz varız yanında :)

    arayı fazla açma..sevgiler

    hayırlı cumalar.

    YanıtlaSil
  2. Saolasınn semaa... cok mutlu oldum.. ve Rabbım de senı ummadıgın anlarda hep mutlu etsın..

    YanıtlaSil
  3. amin :) cümlemizi ..

    YanıtlaSil
  4. Bayağı ara verdin gerçekten. :)
    Suskunluğun konuşmaktan çok iyi olduğunun ben de farkına vardım. O yüzden fotoğraf bloğu açtım zaten. Önceleri yazardım. Yanlış anlaşılmak kadar kötü bir şey yok. Fakat fotoğraflarda böyle bir sorun yok. Herkes neyi görmek isterse görüyor ve benim için bunda bir problem yok. :)

    YanıtlaSil
  5. bence siz yine arayı fazla açmayın size de iyi gelecektir en azından bana öyle geliyor sevgiler

    YanıtlaSil