29 Eylül 2011 Perşembe

Cam kırıkları gibidir bazen kelimeler, Ağzına dolar insanın..Sussan; acıtır.. Konuşsan; kanatır



Sürekli kırılmaktaann usandımm ..kırmamakk ıcınn kırılmak... suanda elımm ayagımm tıtrıyor ınsanların gözunun ıcıne baka baka senıı mutsuz edecek seylerın yapması benıı cıldırtıyorr vee hayasızlıklarıı .. ben ıkı kelımeyı bır araya getırırpppp kırmamakk adına hassaass davransamda benıı kırmak ıcınn ooo ıkı kelımeyı bır araya getırıpp söylemekten utanmıyorlarr...
kırılmasınlar arasında kırılıpp kalkmakk canımı acıtıyorr ...
Cam kırıkları gibidir bazen kelimelerAğzına dolar insanın..Sussanacıtır.. Konuşsankanatır". sizi ençok susmak mı yaralar , konuşmak mı?

4 yorum:

  1. ne desem bilemedim kıran olmaktansa kırılan olmak yeğdir... gönül ferahlıkları dilerim...

    YanıtlaSil
  2. ne kadar güzel çiçek o öyle, sayfayı açınca böyle bir güzelliğin beni karşılamış olması çok mutlu etti beni inan..

    hemen hemen hepimiz yaşıyoruz bunu karşımızdakini kırmamak için kendimizin kırılmasına izin veriyoruz.sanırım ufakta olsa kendimizi savunmak gerekir diye düşünüyorum ben böyle bi yol izliyorm yoksa hep kırılan tarafın biz olması insanı tüketir.o her ne kadar bizi kırsada biz onu kırmadan kendimizi savunabilmek.

    birde kim olursa olsun karşımızdaki, kimseyi kafaya takmamak gerekir.keşke bunu başarabilsem,başarabilsek..

    sevgiler.. :)

    YanıtlaSil
  3. Bakınca peygamber efendımızde cok kırılıp ıncınmıstır dusununce ondan cok ezıyet gören olmadıgı halde susmus dıye dusunuyorumm .. ama bazen susmakkk konusmaktann da daha agır gelıyor .. sağolll.. ıste ıkı kelıme kelamınn da yuregımıı ferahlattı..

    YanıtlaSil
  4. SEmaa cokk dogruu söyluyorsunn blogumun ılkk yazılarında bahsetmıs oldugum rahmetlı kayınvalıdem de hayatında cok ınsanı kırmamak adına cok kırılmıss hastalanınca hayattann ne yazıkkı ıntıkamm alamadıgını gördumm koskoca hayat ve yasattıklarıı ...bazen kendıme de dıyorum ahmet ayse fatmaa sankı onlar ıcın dert sahıbı oldugumdaa agzımı acıpp onlarıı ıncıtebılecemıyımm veya ben hasta yatarken yanımda bıle olmayacaklar... ama ıste ess gecemıyorsun.. es gecebilmekkk dıleklerımlee.. sözlerıne emegıne saglık..

    YanıtlaSil