6 Haziran 2011 Pazartesi

uzunnn bir aradann sonra..


uzunn aralar vermek bazen iyidir.. nefes almak gibi sayılır ama nefesimizi ne yazkkı uzun aralıklaraa bölemeyizz .. ama bir bakıma nefes alıp tekrar vermek arasıı uzun bir solukduu.. kaç defa elimm gittii yaz çiz diye ama nedensizz sebepli sebepsizz iki kelime yanyana kuramadımm kendi kendime.. kendi kendime yazdıklarım zatenn ne kadar izleyen gözler olsada hep sözlerim kendime..
zamann çoğu şeye ilaçdır derler ..doğruymuş... gecen gunlerde zaman ilaç oldu hayatımdakii yaşayanlaraa kimilerinin bebeği oldu kimi işe girdi kimi kavga etti barıstı kimi konustu günlerce kimi temizlik yaptıı ve gectii gittii günlerr.. ve ben bugunn ilk baslangıcdakı gibi acemı ve ürkekk yazıyorumm yeniden sözlerimii.. bloglara girişin yasaklanması bu yenı baslayan serüvenımde benı hayal kırıklıgına ugrattıı ha dedımm kendımı buldumm bıseylerı paylasmanın o guzel tadını yakaladım dedıgım anda gelen yasakk benıı sanırımm sözcuklere kelımeleree kusmeme sebep olduu hevesimmm kaçtıı yazma ılhamımm uctu gittii ..ama burda devam eden hayatların güzelliklerii benı yazmaya kendı adıma konusmayaa kendı kendımle dertleşmeye yönelttı.. ve işte bugun burdayım..
upuzunnn aradann sonra...

Burdaa olanlaraa ve yollarına devamm eden butunnn güzel insanlaraa komsularımaa içimdenn kocamannnn  merhabaaa... hayatlarınızda olmak yeniden çok güzell......

bütün blog arkadaşlarımaa gelsinnn...
SÖZLERİNİZ VAR İÇİMDE......

2 yorum:

  1. Ruhumu ısıtan cümlelerle hoşgeldin,safalar getirdin...

    YanıtlaSil
  2. Hoşşgördükkkkk..... emin ol kii benim merhabamdann daha güzell bir karşılama.. yüreğine sağlık..

    YanıtlaSil