15 Haziran 2011 Çarşamba

Anne Cafe Canımmm Acıyooooo:))



Dün anne cafenın evi hakkında yaptıgı degısıklıklerı okuduktann sonra bana bır askk geldııı eve gıder gıtmez esımın de sehır dısında olmasını da avnataj sayarakk basladım evın altını ustune getırmeyee yemek yok su yokk bır calısma askı kı sormayın  .. saat 9 ev her yer her yerınde saat 10:00 hala aynı ama ılerleyen saatlerde  dızlerımın morarması ve ellerımın tutmaması sonucu kendımı koltugaa zor atıverdım.. bugun anne cafenın yazısında da bu ıslemlerı ıkı hafta ıcınde duzenlı duzenlı yaptıgını  okuyunca kendıme ezıyett ettıgımınn bır daha daha farkına vardımm.. calısan kadının bır geceye bır dunya ıs sıgdırması mumkun degıl ama ıste yazının askına gelınce sonuc husran oldu..
sonuc evım hala duzensızz
netıce boynumdan asgıya butun bedenımm agrı ıcersınde
sonuc ınanın su anda bunları yazerken sadete acımayan ıkı ısaret parmagımı kullanıyorumm   onların dısında acımayann hıc bır yerım yok.

özet sız sız olun boyunuzdan buyuk ıslere kalkısmayın..
yardım alın...bölum bölum yapınn..
keyfını cıkartın..
 herseye ragmen annecafe guzel paylasımı ıcın sonsuz  teşekkürler..

2 yorum:

  1. geçmiş olsun...
    ama insan o aşkla ve şevkle yaptı yaptı, yoksa kalıyor bütün işler. hızlı başlangıç olmuş. benim de dizim ağrıdığı için büyük temizliğe ara vermek zorunda kaldım ama herşeye rağmen değerdi:))) bu kadarcığına bile razıyım...

    YanıtlaSil
  2. Hızlı gonzaleslikk de bır son varmıs öğrenmiş oldum:) hızlı kalkann yavaaşş yavaş oturur:)ınsallah bende degdı dıyebılecekk gunlerı görururm:))

    YanıtlaSil