27 Ocak 2011 Perşembe

Küçük Meleğime..


hayatındaki aşk ne diye soran olursa onun adııEmre efe derimm.. Ben onun hadaaaasıyımm.. bu kelimeyi duymak için cidden çok bekledik..Peltek konuşması akıllıca sorularıı...o benım askımm..
O geldiği gün evimize neşe geldii mutluluk geldiiiii aşşşk geldiii...Ama kısa süre sonra hastalanması o aşk dolu yuvamızı nemli gözlerle seyretmemize sebep oldu..Çok şükür herşey geçtii kısa süreliğine de olsa korku ve kaygılarımız geçtiii gittiii..O küçücükdüü kulağına niniler fısıldadımm dualar ettimYunus Emre gibi hak aşığı olsun dedim..Nefesiiyle uyandığım sabahlarr kocamann gözlerinin gözlerime baktığı anlarr.... dünyaya en güzel uyandığım günlerrdii..Benn tabi yuva kurdumm..Şimdii çok uzak olmasakda aynı evi paylaşmıyoruzz Emre Efe hadaaa senin evinnn varr burası bizim eviimiz diyor bende ona ama halacım biz seninle bu evde kaldık ya bende burda yaşadım sana niniiniler söyledimmm desem de ııııhh hada senin evin var diyor..O benim İlk aşkım rabbim sağlıklı sıhhatli ömür versinn...Evlenirkenn annesine dedim kii ona beni anlat halanda bu evde yaşadı de ..Seninn için sabahladıı... sana masallar anlattıı..Seninle uyudu de..dekii benii unutmasınn benii bu evde de hatırlasın..

Şimdii beyimizz yavaş yavaş büyüyorr ve ben büyümesini  takip ediyorum ..Özlüyorumm çoğu zaman nefesinii geceleri yatarkenn eşimle birlikte onun HaDAAa demelerinin taklidini yapıyoruzz.Hada sen bize gelince hani bana süpriz getiriyordun yaaa bugun de getirdin mii demeleriylee dalıyoruz uykuya..Ben çok özledim hadaaacımm senii...Seni Seviyorumm.Sana olan aşkımıı yazsamm kelimlere sığmazz ki kelimeler bile senin gibi bir meleğin güzelliğine bile anlamm katamazz...AŞksınn hayatımın anlamısınn... Rabbim sana kocaamann ömür versin...İYikivarsınn be küçüğümmmm..İyikii Senin Hadanımmm..

1 yorum:

  1. Allah bagislasin :) Hala olmakta ne guzeldir :) Benimde iki erkek kardesleri var evlenirlerse bende hala olucagim insaallah, o zaman seni daha iyi anlayacagim :)


    Allah herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin

    YanıtlaSil